Zein bikotea "Ice Age 2016" ikuskizunaren amaieran irabazi du Lehenengo kanalean - aditu eta zaleen iritziak

Denboraldi luzea "Ice Age-2016" lehen kanalean hasi zen. "Ice Age" antolatzaileen arabera, gero eta zailagoa da ikusleek harritu egiten dituzten emanaldiak eta emanaldiak. Baina Ilya Averbukh-k dagoeneko sorpresa eta "zaporetsua" zenbakiak agindu ditu. Baina gauza interesgarriena "Ice Age" -aren amaieran espero dugu, irabazlea zehaztuko den bakoitzean.

"Ice Age" 2016: denboraldi berriko parte-hartzaileak

Tradizionalki, "Ice Age 2016" denboraldi berriko parte-hartzaileek media pertsona eta profesionalen patinatzaile izan ziren.
  1. Darya Moroz (aktorea) eta Oleg Vasilyev (hiru aldiz Europako eta munduko txapelduna, SESBeko kirol maisua). Daria lehendik lehen kanalean ("Bi izarrak") proiektu batean parte hartu zuen, baina Olegentzat "Ice Age" -en parte hartzea debuta izan zen. Azkenean irabazteko aukera zaila ebaluatzea da.

2. Andrei Burkovsky (aktorea) eta Tatiana Navka (Olinpiar txapelduna, hiru aldiz Europako txapelduna, bi aldiz munduko txapelduna). Tatyana "Ice Age 2016" ikuskizunean parte hartzen dutenen artean dagoen patinatzaileik ezagunenetakoa da. Aurretik, 1 eta 2 denboraldietan bazkideekin lankidetzan aritu zen, izotz aroaren 3. eta 4. denboraldietan finalista izan zen. Bikoteak irabazteko aukera paregabea du.

3. Natalia Medvedeva (aktorea) eta Maxim Stavisky (bi aldiz munduko txapelduna, Europako txapeldunen sari ugari). Maxim eta bere bikotekideak izotz aroaren 2. denboraldirako finalera iritsi ziren eta bikote erromantikoena zen. Ikusleen laguntzari esker lortu ahal izango duzu.

4. Alexander Vitalievich Sokolovsky (aktorea) eta Adeline Sotnikova (lau aldiz Russian txapelduna, Olinpiar txapelduna). Adelineek gonbidapena onartu zuen "Ice Age 2016" denboraldi berrian parte hartzeko. 5. denboraldian epaimahaiko kide izan zen. Aurretik, ez zuen bikoteka ibiltzea, baina horrek ez du bikotea "Ice Age" amaieran irabazteko aukerarik.

5. Irakli Pirtskhalava (abeslaria) eta Jan Khokhlov (Munduko Txapelketan brontzezko txapelduna bikoteka, Errusiako Kirol Ohorezko Masterra). Yana Ice Age-ko 4. eta 5. denboraldietan parte hartu zuen, baina ezin izan zuten bukaeran finalera iritsi. Bikotea irabazteko aukera txiki bat izan arren.

6. Julianna Karaulova (abeslaria) eta Maxim Trankov (patinajeko bikotea: lau aldiz Europako txapelduna, bi aldiz munduko txapeldun zilarrezko domina). Maximentzat, "Ice Age 2016" lehen ikuskizuneko parte-hartzaile gisa estreinatu zen. Bikoteak irabazteko aukera guztiak ditu.

7. Ekaterina Barnabas (aktorea) eta Maxim Marinin (patinajeko bikotea: bi aldiz munduko txapelduna, Europan eta Errusiako txapelduna). Maxim "Ice Age" (1. eta 2. denboraldiko finalistak), 4. eta 5. denboraldiko (3. postua) ikuskizuneko parte-hartzaile esperientziadun bat da, baina bikotea ez da oraindik irabazi.

8. Daniil Spivakovsky (aktorea) eta Oksana Domnina (patinajeko bikotea: munduko txapelduna, bi garaiko Europako txapelduna, Grand Prix sariaren irabazlea). Bikotea aukera bikaina da denboraldiaren amaierarako "Ice Age 2016" lortzeko eta irabazteko, zeren 4. eta 5. denboraldietan Oksana eta bazkideek lehen postua hartu zuten.

9. Aglaya Tarasova (aktorea) eta Alexei Tikhonov (patinajeko bikotea: munduko txapelduna, bi aldiz Europako txapelduna). Alexey-rekin batera, bazkideek beti "Ice Age" (5 denboraldian izan ezik) amaitu zuten. Agian, Aglaya-rekin batera, garaipena ere eskatuko du.

10. Anzhelika Kashirina (aktorea) eta Roman Kostomarov (patinajeko bikotea: bi aldiz munduko txapelduna, hiru urteko Europako txapelduna, Grand Prix finaleko finalerdian irabazlea). "Ice Age" proiektuaren parte iraunkorra: 2 eta 4 denboraldietako finalista, 1 eta 3 denboraldietako irabazlea.

11. Viktor Vasiliev (aktorea, telebistako aurkezlea) eta Albena Denkova (bi aldiz munduko txapelduna, Europako txapeldunen sari ugari). Albena "Ice Age" denboraldi guztietan parte hartu zuen, 4. denboraldian, 3. postua hartu zuten bikotearekin. Oraindik ezingo zen irabazi.

12. Julia Baranovskaya (telebistako aurkezlea) eta Maxim Shabalin (patinajeko bikotea: munduko txapelduna, bi garaiko Europako txapelduna, Grand Prix sariaren irabazlea). Maxim izotz aroaren 4. denboraldian parte hartu zuen. Julia-rekin batera, "Ice Age 2016" denboraldian bikote distiratsua izan zen. Seguruenik, bikoteak garaipena eskatuko du.

13. Anatoly Rudenko (aktorea) eta Margarita Drobiazko (Munduko Txapelketa eta Lituaniako txapelduna). Margarita "Ice Age" proiektuaren parte-hartzaile ohikoa da, 5. denboraldian, 2. postua hartu zuen bazkide batekin, oraindik ez zuen irabazi.

14. Evgenia Cregezhde (aktorea) eta Povilas Vanagas (Lituaniako hainbat txapeldun eta munduko txapelketak eta Europako Txapelketa). Skaterrek "Ice Age" denboraldi guztietan parte hartu zuen. Hirugarrenean, bikotea hirugarren izan zen. Garaipena lortzeko aukerak zailak dira ebaluatzeko.

15. Mikhail Gavrilov (aktorea) eta Tatiana Totmyanina (patinajeko parean: Olinpiar txapelduna, Europako txapelduna, bi aldiz munduko txapelduna). Izotz Aroko urtaro guztietako kide izan zen, baina ezin izan zuen irabazi.

16. Alexei Serov (abeslaria) eta Maria Petrova (patinajeko parean: munduko txapelduna, Errusia, bi aldiz Europako txapelduna). "Ice Age" lehen bi denboraldietako parte-hartzailea. Bikoteak garaipena eska dezake ikusleen laguntzari esker.

"Ice Age 2016": finalera iristeko

"Ice Age 2016" ikuskizunaren arauak eta kontzeptuak ez dira aldatu. Irabazlea epaimahaiak eta ikusleak zehaztuko dute. Astean, epaileek bikoteka egiten dituzten zenbakiak aztertzen dituzte. Tatyana Tarasova buru duen "Ice Age" epaimahaiak bazkideen teknika eta artea baloratzen du. Bi bikoteek, punturik baxuena lortu dutenak, hegaldiaren hautagai bihurtu dira. Horiek gordetzeko ikusleek bozkatu dezakete. "Ice Age" ikusleen aintzatespenean sarritan lagundu zuten bikoteek sei indartsu sartu zituztela.

Zein bikotea "Ice Age of 2016" irabaziko du? Aurretik egindako aurreikuspenak jadanik eman daitezke lehen bi faseetarako. Azkenean, ikusleek Navka / Burkovsky, Baranovskaya / Shabalin, Totmianina / Gavrilov pare bat ikusi ahal izango dute. Litekeena da garaipena eskatzea. Ez da txarra denboraldian adierazi "Ice Age 2016" "newbie" proiektuan Sotnikov / Sokolovsky, Karaulova / Trankov eta Moroz / Vasiliev. Bikote pare pareetan, proiektuaren aurretik bazkideek skinned mediocre, baina azkenean oso ondo egin zuten eta "Ice Age" epaimahaiko laudorioak irabazi ahal izan zituzten. Daria eta Oleg Tatyana Tarasovak beraiek goraipatu zituzten. Beharbada, bikoteak garaipena lortuko du. Zurrumurruen arabera, Burkovsky eta Gavrilov hockeyan parte hartu zuten "Ice Age" -n parte hartu aurretik, beraz, nahiko seguru daude eta segur aski, azkenik iritsiko da. Aitzitik, Pritskhalava eta Rudenko patinak lehen aldiz "Ice Age" bakarrik lortu zituen, eta horrek puntu guztien batura eragin zuen. Catherine-ren prestaketa koreografiko ona izan arren, Barnabas / Marinin bikoteak "izotz-aroaren" lehen faseetan ez zen bat-batean konbentzitzen. Ezinezkoa da azken hiru bikoteek ikuskizuna garaipena eskuratu ahal izatea.

"Ice Age 2016" amaituko da: nork irabazi egingo du ikusleen aurrean

"Ice Age" amaitu aurretik, oraindik urrun dago, baina ikusleek aktiboki parte-hartzaileek onartzen dute. Une honetan, ikusle gehienek Sotnikova / Sokolovsky eta Stavisky / Medvedev bikoteak irabazi nahi dituzte. Totmianina / Gavrilov bikoteak, Petrova / Serov, Drobiazko / Rudenko aktiboki laguntzen dute. "Ice Age" gainerako kideek oraindik ez dute zaleen armada handi bat erosi.

Non dauden gai guztiak ikusi eta "Ice Age 2016" ikuskizunaren amaieran

"Ice Age" emisio guztiak eta lehen kanalaren webgunean linean ikusteko aukera dago. Azkenean, irabazleen iragarkiak, momentu hoberenak eta eszenak atzean gertatzen diren guztia webgune ofizialean ere ikus daiteke.

Idatzi iruzkinetan, eta horrek bikoteak uste du "Ice Age 2016" ikuskizuna izango dela Channel One kanalean

Zure bikote gogokoena botatzeko, iruzkinak utzi eta aurreikuspenak partekatu, "Ice Age 2016" denboraldi berriaren irabazlea izango da.